Taloyhtiöt

Palvelut taloyhtiöille

Jamske Oy on siivouspalvelujen vankka ammattiosaaja. Tarvitsit sitten koti-, tyhjennys- tai toimitilasiivousta, me toteutamme sen tarkasti ja laadukkaasti. Palvelemme Forssassa, Somerolla ja lähialueilla noin 60 km säteellä, lue lisää ja ota yhteyttä!

Palvelut yrityksille ja taloyhtiöille

Siivouspalvelumme ovat saatavilla kotitalouksien lisäksi myös yrityksille sekä taloyhtiöille. Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat muun muassa porrassiivoukset, parakkisiivoukset, toimisto- ja toimitilasiivoukset sekä loppu- ja työmaasiivoukset. Yrityssiivouksen minimiveloitus on kahdelta tunnilta, ja laskutamme vain tehdyistä työtunneista. Huomaathan myös, että:

  • hinnat matkakulut 12 km säteellä Forssasta
  • tuntihintamme on kaikkina arkipäivinä sama
  • mahdollinen vajaa neljännestunti pyöristetään seuraavaan 15 minuutin jaksoon
  • siivoustyössä käytetään pääsääntöisesti yrityksemme puhdistusvälineitä ja -aineita

Hinta alkaen
37 €/h
/siivooja, alv. 0%

Tyhjennyssiivoukset vaivattomasti

Onko haussasi luotettava yritys tyhjennyssiivousta varten? Muun muassa asuntojen, varastojen sekä kuolinpesien tyhjennyssiivoukset hoituvat Jamske Oy:ltä Forssan ja Someron alueella sekä 60 km säteellä muuaalla. Lisäksi saat meiltä häkkivarastojen tyhjennykset huolellisesti ja varmasti toteutettuina.

Kuolinpesän tyhjennyssiivous hoituu meiltä vaivattomasti ja rivakasti, ja näin ollen asunto voidaan tarvittaessa myydä nopeallakin aikataululla. Hävitämme asianmukaisesti luottamukselliset tavarat, kuten tietokoneet, kuitit ja muut asiakirjat tietoturvaa kunnioittaen. Kuolinpesässä on usein tavaraa, joilla on selkeä kierrätysarvo, ja näistä olemme valmiita tarjoamaan rehdin käteishinnan!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Saat kaikki tarvitsemasi siivoustyöt Jamske Oy:ltä Forssasta

Tutustu referensseihimme ja varaa siivous!

Siirry takaisin sivun alkuun