Kotitaloudet

Kotisiivoukset ja muut puhtaanapidon palvelut vankalla ammattitaidolla

Toteutamme kotisiivouksen tarkasti ja laadukkaasti Forssassa, Somerolla ja lähialueilla noin 60 km säteellä.

Kotisiivoukset

Yksi kysytyimmistä palveluistamme on kotisiivous, jota tarjoamme vahvalla ammattitaidolla ja kokemuksella Forssan ja Someron alueella sekä lähikunnissa.

Yrityksemme on hyväksytty aluehallintoviranomaisten rekisteriin yksityisenä sosiaalipalvelun tarjoajana. Rekisteröityminen tarkoittaa sitä, että voimme tarjota siivouspalveluja ikäihmisille sekä toimintarajoitteisille asiakkaillemme ilman arvonlisäveroa.

Mikäli olet oikeutettu käyttämään kunnan tarjoamia sosiaalipalveluja, voit halutessasi hankkia palveluita myös yksityiseltä yritykseltä.

Hinta alkaen
41,50 €/h
/siivooja, sis. alv. 24%

Katso tarkemmat hintatiedot

Tyhjennyssiivoukset vaivattomasti

Onko haussasi luotettava yritys tyhjennyssiivousta varten? Muun muassa asuntojen, varastojen sekä kuolinpesien tyhjennyssiivoukset hoituvat Jamske Oy:ltä Forssan ja Someron alueella sekä 60 km säteellä muuaalla. Lisäksi saat meiltä häkkivarastojen tyhjennykset huolellisesti ja varmasti toteutettuina.

Kuolinpesän tyhjennyssiivous hoituu meiltä vaivattomasti ja rivakasti, ja näin ollen asunto voidaan tarvittaessa myydä nopeallakin aikataululla. Hävitämme asianmukaisesti luottamukselliset tavarat, kuten tietokoneet, kuitit ja muut asiakirjat tietoturvaa kunnioittaen. Kuolinpesässä on usein tavaraa, joilla on selkeä kierrätysarvo, ja näistä olemme valmiita tarjoamaan rehdin käteishinnan!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Siirry takaisin sivun alkuun