Koti- ja toimitilasiivoukset sekä muut puhtaanapidon palvelut Forssan ja Someron alueella

Jamske Oy on siivouspalvelujen vankka ammattiosaaja. Tarvitsit sitten koti-, tyhjennys- tai toimitilasiivousta, me toteutamme sen tarkasti ja laadukkaasti. Palvelemme Forssassa, Somerolla ja lähialueilla noin 60 km säteellä, lue lisää ja ota yhteyttä!

Yhteystietoihin

Tutustu myös uuteen verkkokauppaamme Puhtoinen!

Verkkokauppa

Kotisiivoukset: ylläpitosiivous alkaen 41,50 €/h (sis. alv. 24%)

Yksi kysytyimmistä palveluistamme on kotisiivous, jota tarjoamme vahvalla ammattitaidolla ja kokemuksella Forssan ja Someron alueella sekä lähikunnissa. 

 

Yrityksemme on hyväksytty aluehallintoviranomaisten rekisteriin yksityisenä sosiaalipalvelun tarjoajana. Rekisteröityminen tarkoittaa sitä, että voimme tarjota siivouspalveluja ikäihmisille sekä toimintarajoitteisille asiakkaillemme ilman arvonlisäveroa.

Mikäli olet oikeutettu käyttämään kunnan tarjoamia sosiaalipalveluja, voit halutessasi hankkia palveluita myös yksityiseltä yritykseltä.

Palvelut yrityksille ja taloyhtiöille alkaen 35,00 €/h/siivooja (0% alv.)

Siivouspalvelumme ovat saatavilla kotitalouksien lisäksi myös yrityksille sekä taloyhtiöille. Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat muun muassa porrassiivoukset, parakkisiivoukset, toimisto- ja toimitilasiivoukset sekä loppu- ja työmaasiivoukset. Yrityssiivouksen minimiveloitus on kahdelta tunnilta, ja laskutamme vain tehdyistä työtunneista. Huomaathan myös, että:

  • hinnat sis. alv. ja matkakulut 12 km säteellä Forssasta
  • tuntihintamme on kaikkina arkipäivinä sama
  • mahdollinen vajaa neljännestunti pyöristetään seuraavaan 15 minuutin jaksoon
  • siivoustyössä käytetään pääsääntöisesti yrityksemme puhdistusvälineitä ja -aineita.
Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

Tyhjennyssiivoukset vaivattomasti

Onko haussasi luotettava yritys tyhjennyssiivousta varten? Muun muassa asuntojen, varastojen sekä kuolinpesien tyhjennyssiivoukset hoituvat Jamske Oy:ltä Forssan ja Someron alueella sekä 60 km säteellä muuaalla. Lisäksi saat meiltä häkkivarastojen tyhjennykset huolellisesti ja varmasti toteutettuina.

Kuolinpesän tyhjennyssiivous hoituu meiltä vaivattomasti ja rivakasti, ja näin ollen asunto voidaan tarvittaessa myydä nopeallakin aikataululla. Hävitämme asianmukaisesti luottamukselliset tavarat, kuten tietokoneet, kuitit ja muut asiakirjat tietoturvaa kunnioittaen. Kuolinpesässä on usein tavaraa, joilla on selkeä kierrätysarvo, ja näistä olemme valmiita tarjoamaan rehdin käteishinnan!

Ota yhteyttä

Muistathan hyödyntää myös kotitalousvähennyksen

Kotitalousvähennyksellä tarkoitetaan Verohallinnon myöntämää helpotusta veroihin. Se on aina henkilökohtainen, eli esimerkiksi samassa taloudessa asuvat puolisot voivat kumpikin saada vähennystä erikseen. Kotitalousvähennys koskee ainoastaan tehdyn työn osuutta. Tarkista viimeisimmät päivitykset ja lisätiedot kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.

Yllättikö siivouspäivä? Tilaa koti-, toimisto- tai toimitilasiivous sekä muut monipuoliset siivouspalvelut Forssan ja Someron alueella Jamske Oy:ltä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous